Koop hier jouw
stukje Dom

Bouw mee met jouw portemonnee

Koop hier jouw <br />stukje Dom

Wil jij een iconisch tastbaar stuk Utrechtse geschiedenis in handen krijgen? Het project ‘Van Dom tot steengoed’ geeft je de káns van je leven om je eigen stukje Dom te bemachtigen.

WINNENDE LOTNUMMERS VIJFDE LOTERIJ

Zie hieronder voor de drie winnende lotnummers:

Winnende lotnummer 1: 4235755334557574

Winnende lotnummer 2: 4239317030179427    

Winnende lotnummer 3: 4358620805010843     

Gewonnen? Gefeliciteerd! Neem contact op via domtoren@utrechtmarketing.nl.

Koop een lot

‘Van Dom tot steengoed’ biedt je de komende jaren meerdere mogelijkheden om een stuk toren te kopen: een veiling van ornamenten voor het Utrechtse bedrijfsleven en bewoners, producten gemaakt van Domsteen en andere initiatieven waarover we binnenkort communiceren. De eerste mogelijkheid om een stukje Dom te bemachtigen is een loterij waarbij je voor slechts €3,50 kans maakt op een van de drie unieke ornamenten van de Domtoren en je bovendien direct bijdraagt aan het lichtkunstwerk ‘Il lumino tuo’ in de Domtoren. 

Koop hier je lot

De ornamenten

De ornamenten die je kunt winnen zijn afkomstig van de 700 jaar oude Domtoren: het icoon en de trots van de stad Utrecht en met z’n 112,32 meter de hoogste kerktoren van Nederland. Deze ornamenten werden tijdens de grote restauratie van 1901 tot 1931 op de toren geplaatst en tijdens de huidige restauratie (2017-2024) vervangen. Ben je benieuwd hoe de ornamenten er in het echt uit zien? Kom kijken in de VVV Winkel op het Domplein!

Koop jouw stukje Dom

Wil je zeker zijn van een stukje Dom in huis? Vanaf nu is het ook mogelijk om te doneren; in de webshop vind je namelijk vier Domtoren ornamenten die je kunt kopen, waarmee je direct bijdraagt aan het terugbrengen van het lichtkunstwerk in de Domtoren.

Naar de webshop

Blijf op de hoogte

De eerste mogelijkheid om een stukje Domtoren te bemachtigen is dus via een verloting. Wil jij op de hoogte blijven van alle mogelijkheden die ‘Van Dom tot steengoed’ biedt? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief zodat je geen mogelijkheid voorbij laat gaan en op de hoogte blijft van alle activiteiten binnen dit project.

Inschrijven voor nieuwsbrief
Domtoren Utrecht

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid en ons privacy statement.