Koop hier jouw
stukje Dom

Bouw mee met jouw portemonnee

Koop hier jouw <br />stukje Dom

Wil jij een iconisch tastbaar stuk Utrechtse geschiedenis in handen krijgen? Het project ‘Van Dom tot steengoed’ geeft je de káns van je leven om je eigen stukje Dom te bemachtigen.

Koop een lot

‘Van Dom tot steengoed’ biedt je de komende jaren meerdere mogelijkheden om een stuk toren te kopen: een veiling van ornamenten voor het Utrechtse bedrijfsleven en bewoners, producten gemaakt van Domsteen en andere initiatieven waarover we binnenkort communiceren. De eerste mogelijkheid om een stukje Dom te bemachtigen is een loterij waarbij je voor slechts € 2,50 kans maakt op een origineel ornament van de Domtoren en je bovendien direct bijdraagt aan het lichtkunstwerk in de Domtoren. 

Koop hier je lot
Dom tot Steengoed GIF

Bemachtig een stukje Dom

Ben je benieuwd hoe dit ornament er in het echt uit ziet? Kom kijken in de VVV Winkel op het Domplein. De eerste mogelijkheid om een stukje Domtoren te bemachtigen is dus via een verloting. Wil jij op de hoogte blijven van alle mogelijkheden die ‘Van Dom tot steengoed’ biedt? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief zodat je geen mogelijkheid voorbij laat gaan en op de hoogte blijft van alle activiteiten binnen dit project.

Inschrijven voor nieuwsbrief
Domtoren Utrecht